Olijslager Verf

Vragen? 0591 631230

15.8°C Wind: ZW 3 Bft
 
 

U bevindt zich in: Home » Over ons » Waarom Stucshop

Waarom Stucshop

Snelle levering

Door een optimaal transportnetwerk met nachtdistributie zijn we in staat om binnen 24 uur overal in Noord-Nederland te leveren. Vanuit 15 verkooppunten in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel kan in overleg nog dezelfde dag geleverd worden.

Vakkundig in kleur

Kleur is in de stukadoorswereld vaak nog onderbelicht. Voor Stucshop is kleur echter een belangrijk factor. Dankzij onze professionele kleurmengmachines en de ervaring met kleur binnen Olijslager Verf en Schriever kunnen wij uw kleurwensen uitstekend invullen.

Oplossingsgericht

De medewerkers van Stucshop begrijpen wat de vakman bezighoudt. We staan met onze kennis en ervaring naast de vakman. Daarom leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen.

Betrouwbaar

Stucshop staat voor optimale dienstverlening. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Zij adviseren u graag bij productkeuzes, geven advies en brengen u op de hoogte van veiligheids- en milieuaspecten. Ook ondersteunen zij u bij de aanpak van kleine of complexe projecten.

Prettige samenwerking

Wij vinden dat samenwerking ook leuk moet zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld lekkere koffie op het verkooppunt en maken we graag tijd voor een praatje.

Totaalleverancier

Stucshop levert een compleet assortiment afbouwproducten voor de stucadoor. Samenwerking met Olijslager voor bouw- en doe-het-zelf verven en Schriever voor bouw- en industriespecialiteiten maakt ons professionele assortiment nog breder.

 

Volg ons op facebook en twitter

Facebook-icoon-middelgroot.png
Twitter-icoon-middelgroot.png

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 9701 bytes written, possibly out of free disk space in /home/stucshop/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62