Olijslager Verf

Vragen? 0591 631230

13.0°C Wind: WNW 1 Bft
 
 

U bevindt zich in: Home » Over ons » FAQ

Veelgestelde vragen met antwoorden

Heeft u een vraag aan ons? Op onze site beantwoorden wij een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wie kan ik bellen als ik een vraag over mijn factuur heb?

U kunt hiervoor contact opnemen met onze administratie op telefoonnummer 0591-390546.

Kan ik mijn facturen digitaal ontvangen?

Stucshop stuurt u kosteloos een digitale factuur. Neem hiervoor contact op met onze administratie op telefoonnummer 0591-390546 of stuur een e-mail naar administratie@stucshop.com.

Hoe vraag ik een debiteurennummer aan?

Als u met een kopie van uw KvK-inschrijving naar een van onze verkooppunten komt, maken zij de inschrijving voor u in orde. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers.

Ik wil graag een afbouwadvies. Is dat mogelijk?

Afhankelijk van het object maakt een van onze afbouwspecialisten vrijblijvend een (technisch) advies. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0591-390546.

Welke merken verkoopt Stucshop?

Hier vindt u een overzicht van ons volledige assortiment.

Wat moet ik doen als ik een productklacht heb?

Ga met het restant van het product (indien nog in uw bezit) en een kopie van de aankoopnota naar een van onze vestigingen of neem contact op met een van onze medewerkers. Een digitale foto van de klacht op de ondergrond is wenselijk om een goed beeld te krijgen. U kunt uw gegevens ook mailen naar info@stucshop.com.

 

Volg ons op facebook en twitter

Facebook-icoon-middelgroot.png
Twitter-icoon-middelgroot.png