Olijslager Verf

Vragen? 0591 631230

12.5°C Wind: WNW 1 Bft
 
 

U bevindt zich in: Home » Disclaimer

Algemene gebruiksvoorwaarden

Stucshop BV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de op deze website verstrekte informatie en is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

Stucshop BV is niet verantwoordelijk voor kenbaar (direct en indirect) aan de webpagina gekoppelde bestanden en verbindingen (“links”) van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden en verbindingen in. Stucshop BV spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Stucshop BV behoudt zich het recht voor de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment te (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Stucshop  BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Stucshop BV behoudt het copyright op de teksten, foto’s en technische gegevens. Het is verboden om ze zonder schriftelijke toestemming voor eigen gebruik of voor derden te gebruiken, in het bijzonder door ze te kopiëren of openbaar te maken. Indien binnen de website de mogelijkheid bestaat om persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mailadressen, namen, adressen, enz) in te vullen, vindt de openbaarmaking van deze gegevens op vrijwillige basis plaats.

 

Bouw- en doe-het-zelf verven:

logo-olijslager-oneline.png

  

Bouw- en industriespecialiteiten:

logo-schriever-oneline.png


Warning: file_put_contents(): Only 0 of 8785 bytes written, possibly out of free disk space in /home/stucshop/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/stucshop/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0